Plaćanje i dostava

You are here:

Način plaćanja

Na internetskoj trgovini https://www.morobo-games.com/ naručene proizvode možete platiti:

– direktnom uplatom na naš transakcijski račun putem internet bankarstva ili opće uplatnice.
– prilikom preuzimanja narudžbe u našoj trgovini u Osijeku (Kapucinska 28) gdje iznos kupnje plaćate direktno na blagajni gotovinom ili karticama jednokratno. Radno vrijeme trgovine je pon.- petak 10-20h, subota 10- 18h, nedjelja i državni praznici su neradni.

Podaci za direktnu transakcijsku uplatu:

Morobo, obrt za trgovinu i usluge

Kapucinska 28

31 000 Osijek

Naziv banke: Privredna banka Zagreb d.d.
IBAN: HR1823400091160626439

Koristite identifikacijski broj narudžbe kao poziv na broj i opis plaćanja.

Kod direktne uplate na transakcijski račun (internet bankarstvom ili putem opće uplatnice) potrebno je nakon uplate poslati potvrdu o uplati na mail order@morobo-games.com

Nakon toga narudžbu pripremamo i šaljemo prvi sljedeći radni rad (pon.-petak) putem DPD dostavne službe.

Plaćanje u Morobo trgovini (Kapucinska 28, Osijek)

Nakon što završite proces naručivanja https://www.morobo-games.com/, navedene proizvode rezerviramo za Vas te ih možete platiti i preuzeti na lokaciji naše fizičke trgovine Morobo u Kapucinskoj 28, u Osijeku u roku 2 radna dana. Molimo Vas u slučaju odustajanja od narudžbe obavijestite nas kako bismo proizvode napravili dostupnima za druge kupce. U slučaju da unutar 2 radna dana ne primimo informaciju o Vašoj narudžbi, zadržavamo pravo otkazivanja narudžbe i onemogućavanja daljnjeg naručivanja putem webshopa.

Cijene proizvoda

Sve cijene proizvoda su izražene u EUR i HRK.  Fiksni tečaj konverzije: 1EUR= 7,53450HRK. Morobo, obrt za trgovinu i usluge je u sustavu PDV-a. PDV je već uračunat u cijenu koja je vidljiva na web stranici. Cijene vrijede za jedan (1) komad osim ako nije drugačije navedeno. Cijene se mogu mijenjati bez prethodne obavijesti, kod kupnje vrijede cijene objavljene prilikom davanja narudžbe. To ne vrijedi u slučaju da je kod proizvoda navedena pogrešna cijena ili proizvod uslijed ljudske pogreške nije dostupan na skladištu- u tom slučaju zadržavamo pravo storniranja narudžbe.

Troškovi dostave

– Za narudžbe ispod 600kn dostava je 4.65EUR / 35,04HRK (uključujući i otoke)

– Za narudžbe iznad 80EUR / 602.76 HRK dostava je besplatna na području Hrvatske.

– Za dostavu izvan Hrvatske kontaktirajte nas na info@morobo-games.com radi detaljnih informacija i cjenika.

– Osobno preuzimanje u našoj trgovini u Osijeku (Kapucinska 28)- besplatno. 

Cijena troškova dostave i sve potrebne informacije biti će istaknute kupcu prilikom izrade narudžbe.

Način dostave

Isporuka kupljenih proizvoda za područje Hrvatske vrši se u najkraćem mogućem vremenu putem DPD dostavne službe.

Narudžbe zaprimljene do 00:00 tekućeg dana šaljemo sljedeći radni dan. Za proizvode na zalihama predviđen rok otpreme je 1-2 dana, a dostavni rok ovisi o tome koliko je potrebno dostavnoj službi za isporuku paketa, u prosjeku do 5 dana, a ne duže od 30 dana. Prodavač ne snosi odgovornost za moguće pogreške od strane dostavljača.

Kontaktirajte nas direktno ukoliko imate poseban zahtjev u vezi načina ili hitnosti dostave.

Kupci imaju opciju osobnog preuzimanja narudžbe na lokaciji naše fizičke trgovine Morobo u Kapucinskoj 28, u Osijeku bez ikakve dodatne naknade.

Otkazivanje narudžbe 

Ako želite otkazati svoju narudžbu, molimo Vas da to napravite bez odlaganja pozivom na naš telefon:+385 97 922 55 90 ili putem e-maila na order@morobo-games.com

Pravo na jednostrani raskid ugovora sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, adresu elektroničke pošte, te putem obrasca za jednostrani raskid ugovora. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana: (a) kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed– u slučaju sklapanja kupoprodajnog ugovora; (b) kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe– u slučaju sklapanja ugovora koji se odnosi na više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki; (c) kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, predan u posjed prvi komad ili prva pošiljka robe – ako je ugovorena redovita isporuka robe kroz određeni vremenski period.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Robu vratite ili je predajte nama ili putem kurirske službe bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Izravne troškove povrata robe morate snositi sami. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Nemate pravo na jednostrani raskid ugovora iz ovoga odsjeka ako je:

– predmet ugovora isporuka zapečaćenih proizvoda, koji su otpečaćeni nakon isporuke i korišteni

– predmet ugovora uništen od strane kupca

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

Slijedom toga preporučamo slijedeće:

-dobro pogledajte karakteristike proizvoda koji su navedeni u ponudi na Internet stranici Morobo Games prilikom izbora proizvoda,

– ako je ambalaža oštećena nemojte preuzimati proizvod, nego dostavljaču skrenite pažnju na oštećenje ambalaže i zatražite da proizvod vrati u Morobo trgovinu, jer se u suprotnom smatra da ste preuzeli proizvod s neoštećenom ambalažom.

– ako je ambalaža neoštećena i preuzeli ste proizvod, pažljivo pregledajte proizvod, ako ima vidljivih oštećenja (npr. slomljen je dio, ogreben proizvod što je nastalo uslijed transporta ili krivog skladištenja) što prije obavijestite Morobo Games trgovinu i vratite proizvod bez da ste ga koristili, jer svako daljnje rukovanje proizvodom umanjuje vrijednost proizvoda.

– ako proizvod nema vidljivih oštećenja, pregledajte proizvod, njegovu prirodu, obilježja i funkcionalnost i ako niste zadovoljni proizvodom možete ga vratiti, ali nemojte proizvod koristiti, njime rukovati, jer svako daljnje rukovanje proizvodom umanjuje vrijednost proizvoda.

Morobo, obrt za trgovinu i usluge zadržava pravo umanjenja iznosa povrata kupcu uslijed umanjenja vrijednosti proizvoda, a ovisno o stanju vraćenog proizvoda- u usporedbi na stanje originalne ambalaže/dodataka* uz proizvod – uslijed štete nastale rukovanjem od strane kupca- do 90%

* dodacima uz proizvod smatraju se: uputstva za korištenje (pisana ili na mediju) i sav ostali pribor koji dolazi uz proizvod.

Tvornički nedostaci proizvoda

Uslijed tvorničkog oštećenja proizvoda- isporuke proizvoda bez određenih komponenti ili s bilo kakvim drugim tvornički uzrokovanim unutrašnjim oštećenjem, ne vidljivim golim okom kad je proizvod u svojoj tvorničkoj ambalaži, javite nam se i navedeni tehnički nedostatak ćemo u najkraćem vremenu ispraviti/ zamijeniti, u koordinaciji s proizvođačem.